Retourneren & ruilen

Kan ik een product retour sturen?

Ben je niet tevreden over een product dat je hebt gekocht in de webshop van Heertje & Peertje? Wat jammer! Natuurlijk kun je het product retourneren of ruilen. Dit kan zonder opgaaf van reden. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Download het retourformulier en stuur deze binnen veertien werkdagen na ontvangst van je bestelling naar retour@heertjepeertje.nl.

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding vooraf per mail, of waarbij de retourtermijn van 14 dagen is verstreken worden NIET in behandeling genomen.

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met een retournummer. De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor jou. Wij adviseren je het bewijs van de retourzending te bewaren. Nadat wij het teruggestuurde product in goede staat hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het terug te betalen bedrag binnen 14 werkdagen naar het door jou opgegeven rekeningnummer wordt overgemaakt.

Welke producten kan ik niet retourneren?

In principe kunnen alle producten worden teruggestuurd, behalve afgeprijsde producten en producten waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten en vooraf overeengekomen is.

Wie is er aansprakelijk bij retourzendingen?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt gekregen.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.