Duurzaam en minimalistisch

Duurzaamheid is een breed begrip en op verschillende manieren te interpreteren. Bij Heertje & Peertje spreken we over duurzaam als bij de producten die we verkopen mens, dier en milieu er niet onder hoeven te lijden. Niet bij de productie én niet bij het gebruik.

Wij verkopen speelgoed dat veelal gemaakt is van natuurlijke en duurzame materialen. Deze producten zijn vaak met de hand gemaakt en altijd van een uitstekende kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje en zijn speciaal gemaakt om de liefde van een kind te weerstaan.

Onze passie voor natuurlijke en robuuste materialen heeft vanzelfsprekend geleid naar leveranciers en producenten die hun producten eco-friendly vervaardigen en hun bedrijfsvoering op een sociaal verantwoordelijke manier benaderen.

Soms lijken duurzame producten op het eerste gezicht iets duurder, maar op de lange termijn bieden ze vaak voordelen. Wij geloven in kwaliteit in plaats van in kwantiteit. Liever minder, maar mooi en duurzaam dan veel plastic wegwerp speelgoed. Leert je heertje meteen de waarde van speelgoed kennen.

Duurzaam speelgoed zit vaak goed in elkaar en kan de tand des tijds weerstaan. Sommige producten die Heertje & Peertje verkoopt zijn op verschillende manieren te gebruiken en volgen jouw heertje tijdens zijn ontwikkeling. Zo kun je dit mooie speelgoed lang gebruiken en gooi je het niet zomaar weg.

Op deze manier maken we voor jou duurzaam consumeren mogelijk en zorgen we er samen voor dat jouw heertje nog heel lang van deze mooie planeet kan blijven genieten.

 

Bestsellers