Design om mee te spelen

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van je kind. Het is brandstof voor de hersenen en wakkert de nieuwsgierigheid aan. Door te spelen leert je kind nadenken en vooruit denken. Dit is van grote invloed op intellectueel, emotioneel, sociaal en motorisch vlak. Spelen maakt de wereld groter en is dus erg belangrijk voor jouw heertje!

Tegenwoordig is speelgoed vaak van plastic en voorzien van toeters en bellen als licht en geluid. Natuurlijk bestaat er ook antroposofisch houten speelgoed, maar dit is vaak alleen verkrijgbaar in degelijke en primaire kleuren. En zo komt je perfect gestylde huis ineens vol te staan met een kleurige berg speelgoed.

Heertje & Peertje laat zien dat het anders kan! Om die reden zijn wij altijd op zoek naar speelgoed dat is gemaakt met design in mind. Producten die je heertje fantastisch vindt om mee te spelen én die je als ouder ook graag in huis wilt hebben. Creatief speelgoed waarbij kinderen hun fantasie moeten gebruiken en zoveel mogelijk leren ontdekken. Gemaakt van duurzame materialen, ecologisch verantwoord en ook nog eens vrij van BPA en andere giftige chemicaliën.

 

Bestsellers